Takim mbi emërtimin e yllit

Aktivitet me rastin e 100 vjetorit të “Bashkimit Ndërkombëtar Astronomik”. Çdo shteti i është caktuar një yll, i cili do të mbajë emrin e vendosur nga vetë shteti përkatës. Të qenit pjesë e një procesi të tillë është një eksperiencë “QIELLORE” dhe dëshirojmë që cdo qytetar shqiptar të marrë pjesë në këtë vendim-marrje. Jepni sygjerimin tuaj dhe le të lëmë të gjithë së bashku një gjurmë në galaksinë tonë!

Zhvilluar më datë: 27 Shtator 2019

KONTAKT

Na kontaktoni mbi sugjerimet tuaja në:

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

© 2020 nga Askanio Ferraj  Xhoana Hajdari  Astrit Tila!  Erald Buneci

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now